(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
králík se slivovicí a rozinkami
Potřebné ingredience
jeden králík
4 cibule
4 stoužky česneku
2 dcl červeného vína
2 velké panáky slivovice
hrst rozinek
asi 4 lžíce kečupu
olej
sůl, pepř, tymián, rozmarýn, mletý zázvor, mletý koriandr
mouka
Postup přípravy
Na oleji osmahneme osolené a obalené v mouce čtvrtky králíka, vyjmeme a na oleji zpěníme na větší kousky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vrátíme králíka, okořeníme, zalijeme alkoholem, přidáme rozinky a zalijeme vodou. Pečeme v troubě podle potřeby do měkka, cca 1,5 hodiny. Poté zahustíme kečupem a ještě chvíli pečeme. Podáváme s rýží. Přejeme dobrou chuť!..........je jiný a vynikající
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé