(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Vepřové ve smetanovo-hořčicové omáčce
Potřebné ingredience
Vepřové plecko, brambory, steril. kukuřice, cibule, smetana ke šlehání, hořčice ( raději používám hořčicovou omáčku od hellmans ), grilovací koření, pepř, kmín, olej.
Postup přípravy
Plecko si nakrájíme na nudličky, očištěné brambory na kolečka asi tak 0,5cm široká, cibuli na tenké plátky. Vše dáme do zapékací mísy lehce vymazané olejem, přidáme kukuřici, promícháme, aby vše bylo všude. Smícháme smetanu, hořčici a koření a touto směsí zalejeme maso. Přiklopíme a pečeme cca 30-45minut na 180°C.
Jednoduché, rychlé a dobré.....
Pokud máte grilovací koření bez soli, tak přidat špetku soli. Pokud je to klasické z obchodu, tak sůl nedávat.
Jednoduché, rychlé a dobré.....
Pokud máte grilovací koření bez soli, tak přidat špetku soli. Pokud je to klasické z obchodu, tak sůl nedávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petrze
(upraveno)
1. 3. 2013, 16:36
dělám něco podobného s králičím masem
Scima
(upraveno)
2. 3. 2013, 17:51
@petrze
Máte recept? To může být taky velmi dobré....