(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rýžová kaše z rýžovaru
Potřebné ingredience
2 odměrky rýže, 1,5l mléka, kousek másla, cukru dle chutí
Postup přípravy
Do rýžovaru dáme rýži, mléko, máslo, a pustíme ... pak stačí občas míchnout, jde to krásně. Cukr přidávám ke konci, doba vaření cca 40 minut. Foto vložím příště, již máme snězeno.
Vím, že to jde i bez rýžovaru, ale takto mi to připadá příjemnější vaření a téměř bez míchání.
Vím, že to jde i bez rýžovaru, ale takto mi to připadá příjemnější vaření a téměř bez míchání.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
D.a.n.k.a.
(upraveno)
9. 7. 2013, 16:17
Dobrý den, prosím o sdělení kolik gramů rýže se vejde do vaší odměrky.Mám rýžovač Sencor SRM 1800 a doba vaření je tam na rozdíl od vašeho pouze 30 min, proto předpokládám, že i objem mé odměrky se nemusí shodovat s vaší. Děkuji za odpověď, ráda bych zkusila tento váš recept.
littlenail
(upraveno)
13. 7. 2013, 17:58
@D.a.n.k.a.
Zítra odvážím, a napíšu, jinak vaření trvá celkem dlouho, ale ze začátku se o kaši starat nemusím, Daniela
D.a.n.k.a.
(upraveno)
17. 7. 2013, 8:15
@littlenail
děkuji