(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
dort žirafa s fotopostupem

Potřebné ingredience
mramorový korpus+čokoládový krém+,,domácí"marcipán***váha 2,2kg
Postup přípravy
***

předloha z mikinky

upečený korpus

potřebné šablonky..

vykrojit 2x

jednou..

po druhé natřít marmeládou a krémem

další šablonka je asi o 8mm menší v krajích

..a natřít

a další-poslední vrstvu už vykrojit od oka plus ještě nožky v pozadí-přední a zadní

potřít a je hotovo

a potáhnou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
melaky
(upraveno)
26. 2. 2013, 17:31




nahlásit
berulina81
(upraveno)
30. 3. 2013, 21:18
@melaky
děkuji všem




nahlásit

HHaannuullee
(upraveno)
25. 2. 2013, 17:55






nahlásit
ettoria
(upraveno)
24. 2. 2013, 21:54



nahlásit

Arěv52
(upraveno)
23. 2. 2013, 22:31




nahlásit

blanuse
(upraveno)
23. 2. 2013, 15:54





nahlásit
berulina81
(upraveno)
23. 2. 2013, 16:36
@blanuse
děkuju



nahlásit

urszula83
(upraveno)
23. 2. 2013, 15:01












nahlásit
berulina81
(upraveno)
23. 2. 2013, 16:18
@urszula83
děkuji, to samé říkal tatnek když ho přebíral

nahlásit
jablcko111
(upraveno)
23. 2. 2013, 12:47
Jéééj, to je krása! Ste strašne zlatá, že ste tu dali aj fotopostup. Prosím, aký domáci marcipán ste použili?
nahlásit
berulina81
(upraveno)
23. 2. 2013, 16:21
@jablcko111
Tak snad se bude hodit. Ten marcipán dělám ze sušeného mléka a dělám podle paní Zdenka R. (aero-orion) ID 79855
nahlásit
jablcko111
(upraveno)
23. 2. 2013, 20:18
@berulina81
Ďakujem pekne za odpoveď .
nahlásit