(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
dort žirafa s fotopostupem
Potřebné ingredience
mramorový korpus+čokoládový krém+,,domácí"marcipán***váha 2,2kg
Postup přípravy
***
předloha z mikinky
upečený korpus
potřebné šablonky..
vykrojit 2x
jednou..
po druhé natřít marmeládou a krémem
další šablonka je asi o 8mm menší v krajích
..a natřít
a další-poslední vrstvu už vykrojit od oka plus ještě nožky v pozadí-přední a zadní
potřít a je hotovo
a potáhnou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
melaky
(upraveno)
26. 2. 2013, 17:31
berulina81
(upraveno)
30. 3. 2013, 21:18
@melaky
děkuji všem
HHaannuullee
(upraveno)
25. 2. 2013, 17:55
ettoria
(upraveno)
24. 2. 2013, 21:54
Arěv52
(upraveno)
23. 2. 2013, 22:31
pěkná miloučká žirafka
blanuse
(upraveno)
23. 2. 2013, 15:54
berulina81
(upraveno)
23. 2. 2013, 16:36
@blanuse
děkuju
urszula83
(upraveno)
23. 2. 2013, 15:01
nádherná až jí bude škoda
berulina81
(upraveno)
23. 2. 2013, 16:18
@urszula83
děkuji, to samé říkal tatnek když ho přebíral
jablcko111
(upraveno)
23. 2. 2013, 12:47
Jéééj, to je krása! Ste strašne zlatá, že ste tu dali aj fotopostup. Prosím, aký domáci marcipán ste použili?
berulina81
(upraveno)
23. 2. 2013, 16:21
@jablcko111
Tak snad se bude hodit. Ten marcipán dělám ze sušeného mléka a dělám podle paní Zdenka R. (aero-orion) ID 79855
jablcko111
(upraveno)
23. 2. 2013, 20:18
@berulina81
Ďakujem pekne za odpoveď .