Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Hovězí steak z Anguse s pepřovou omáčkou a plněnými bramborovými taštičkami se špenátem a mozarellou

0.0
Hovězí steak z Anguse s pepřovou omáčkou a plněnými bramborovými taštičkami se špenátem a mozarellou

Potřebné ingredience

Zadní hovězí, olivový olej, koření chilli a šípek, 50 g másla, 3 lžíce hladké mouky, pepř, 3 dcl vývaru, 1 smetana ke šlehání, zelený nakládaný pepř

Postup přípravy

Maso - Cca 3 hodiny před obědem maso nakrájíme, rozložíme např. na prkénko a mírně naklepeme, poté trochu pomažeme olivovým olejem a okořeníme kořením chilli&šípek a dáme do misky a do ledničky. Poté klasicky upečeme steaky. Když jsou hotové, přendáme na talíř, mírně posolíme a necháme odpočívat.
Omáčka - Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou opepříme mletým pepřem, poté zalijeme vývarem, přidáme smetanu a nakládaný pepř a povaříme.
taštičky - recept nepřidávám, jelikož jsem je nedělala :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie