(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Hovězí steak z Anguse s pepřovou omáčkou a plněnými bramborovými taštičkami se špenátem a mozarellou
Potřebné ingredience
Zadní hovězí, olivový olej, koření chilli a šípek, 50 g másla, 3 lžíce hladké mouky, pepř, 3 dcl vývaru, 1 smetana ke šlehání, zelený nakládaný pepř
Postup přípravy
Maso - Cca 3 hodiny před obědem maso nakrájíme, rozložíme např. na prkénko a mírně naklepeme, poté trochu pomažeme olivovým olejem a okořeníme kořením chilli&šípek a dáme do misky a do ledničky. Poté klasicky upečeme steaky. Když jsou hotové, přendáme na talíř, mírně posolíme a necháme odpočívat.
Omáčka - Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou opepříme mletým pepřem, poté zalijeme vývarem, přidáme smetanu a nakládaný pepř a povaříme.
taštičky - recept nepřidávám, jelikož jsem je nedělala :-)
Omáčka - Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou opepříme mletým pepřem, poté zalijeme vývarem, přidáme smetanu a nakládaný pepř a povaříme.
taštičky - recept nepřidávám, jelikož jsem je nedělala :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé