Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Vepřové plátky s žampiony, sterilovanou kapií a zázvorem

0.0
Vepřové plátky s žampiony, sterilovanou kapií a zázvorem

Potřebné ingredience

Suroviny: vepřové plátky-množství podle porcí menší hrst žampionů pár kousků sterilované kapie kousek čerstvého zázvoru čerstvě namletý pepř malá cibule trochu oleje lžíce hladké mouky sůl

Postup přípravy

Postup
Na oleji si osmahneme cibuli nakrájenou najemno a jen tak do sklovita, přidáme osolené a mírně rozklepané plátky vepřového masa, trochu zalijme vodou a necháme dusit. Když maso měkne přidáme nakrájené žampiony, sterilovanou kapii a nastrohaný zázvor. Necháme dodusit, osolíme a opepříme dle chuti a v malém množství vody rozmícháme mouku a omáčku zahustíme a ještě povaříme.

Poznámka
Plátky jsou dobré s rýží, nebo těstovinou. Šly by i knedlíky. Děkuji Bibince

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlasta33 14. 2. 2013, 19:20
(Y) (Y)zitra udělám :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie