Zobrazit přihlášovací formulář

pejsek

0.0
pejsek

Potřebné ingredience

Mramorový korpus (podle Dáši (onasi)), ořechový korpus, máslový krém nadstavovaný pudinkem, salkový krém, marmeláda, rum, marcipán (podle Zdeňky (aero-orion)).

Postup přípravy

Upekla jsem korpus v zapékací míse, v kulaté misce a kastrůlku. Podle šablon z papíru, které jsem si udělala, jsem vykrojila tělo a hlavu pejska, nohy jsou z kusů, co zbyly. Postupně prokrojeno, promazáno marmoškou, naplněno krémem. Pod marcipán přišel salkový krém. Potahovala jsem marcipánem zvlášť hlavu a tělo, bylo to pro mě jednodušší. Spoj jsem zakryla obojkem.
Inspiraci s postupem jsem našla u paní Gabriely Š., tímto jí děkuji.

byl to macek, kostička je celá z marcipánu, nechtěla jsem zapichovat svíčku do pejska

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pusicek 15. 2. 2013, 23:20
Díky (L) byl to můj první zvířátkový dort :-)
HHaannuullee 11. 2. 2013, 10:31
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Bramborka 10. 2. 2013, 23:10
moc pěkný pejsek (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie