pejsek
Potřebné ingredience
Mramorový korpus (podle Dáši (onasi)), ořechový korpus, máslový krém nadstavovaný pudinkem, salkový krém, marmeláda, rum, marcipán (podle Zdeňky (aero-orion)).
Postup přípravy
Upekla jsem korpus v zapékací míse, v kulaté misce a kastrůlku. Podle šablon z papíru, které jsem si udělala, jsem vykrojila tělo a hlavu pejska, nohy jsou z kusů, co zbyly. Postupně prokrojeno, promazáno marmoškou, naplněno krémem. Pod marcipán přišel salkový krém. Potahovala jsem marcipánem zvlášť hlavu a tělo, bylo to pro mě jednodušší. Spoj jsem zakryla obojkem.
Inspiraci s postupem jsem našla u paní Gabriely Š., tímto jí děkuji.
Inspiraci s postupem jsem našla u paní Gabriely Š., tímto jí děkuji.
byl to macek, kostička je celá z marcipánu, nechtěla jsem zapichovat svíčku do pejska
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pusicek
(upraveno)
15. 2. 2013, 23:20
Díky byl to můj první zvířátkový dort
HHaannuullee
(upraveno)
11. 2. 2013, 10:31
Bramborka
(upraveno)
10. 2. 2013, 23:10
moc pěkný pejsek