(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
ježek na pařezu
Potřebné ingredience
Mramorový korpus podle Dáši (onasi), kakaový korpus podle Lenky (legr), plněno marmeládou lesní směs, hrk hrk krémem s mandarinkami, mantinely a bodliny kakaový máslový krém (šlehaný nad parou), ozdoby z mléčného marcipánu podle Zdeňky (aero-orion), kůra směs müsli, drcených sušenek a čoko polovy.
Postup přípravy
Celková inspirace získána u paní Ivany (egrtka) a Hany (hanys77), tímto mnohokrát děkuji :-)
Korpusy, 4 pláty, nastřídačku mramor a kakaový. Pokapáno rumem, natřeno marmeládou, udělány mantinely s máslového krému, po zatuhnutí naplněno hrk hrk krémem.
Velký ježek vykrojen ze dvou plátů do tvaru slzy, naplněno stejně jako pařez, dotvarováno punčovinou. Hlava potažena marcipánem, bodliny z krému nanešeny cukrářskou špičkou.
Ozdoby vytvarovány z marcipánu.
Piplačka, ale stála za to. Dceři se dort moc líbil. Všem děkuji za recepty a inspiraci :-)
Korpusy, 4 pláty, nastřídačku mramor a kakaový. Pokapáno rumem, natřeno marmeládou, udělány mantinely s máslového krému, po zatuhnutí naplněno hrk hrk krémem.
Velký ježek vykrojen ze dvou plátů do tvaru slzy, naplněno stejně jako pařez, dotvarováno punčovinou. Hlava potažena marcipánem, bodliny z krému nanešeny cukrářskou špičkou.
Ozdoby vytvarovány z marcipánu.
Piplačka, ale stála za to. Dceři se dort moc líbil. Všem děkuji za recepty a inspiraci :-)
pohled z boku
pohled zvrchu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marti W.
(upraveno)
18. 12. 2013, 14:33
Je to strašně roztomilé
jeremy
(upraveno)
17. 12. 2013, 22:58
pusicek
(upraveno)
15. 2. 2013, 23:18
děkuji
Liška71
(upraveno)
11. 2. 2013, 21:08
Ten je úžasný
Elvela
(upraveno)
11. 2. 2013, 10:55
to je krásný
HHaannuullee
(upraveno)
11. 2. 2013, 10:31
jejda ten je krásný