Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

ježek na pařezu

0.0
ježek na pařezu

Potřebné ingredience

Mramorový korpus podle Dáši (onasi), kakaový korpus podle Lenky (legr), plněno marmeládou lesní směs, hrk hrk krémem s mandarinkami, mantinely a bodliny kakaový máslový krém (šlehaný nad parou), ozdoby z mléčného marcipánu podle Zdeňky (aero-orion), kůra směs müsli, drcených sušenek a čoko polovy.

Postup přípravy

Celková inspirace získána u paní Ivany (egrtka) a Hany (hanys77), tímto mnohokrát děkuji :-)
Korpusy, 4 pláty, nastřídačku mramor a kakaový. Pokapáno rumem, natřeno marmeládou, udělány mantinely s máslového krému, po zatuhnutí naplněno hrk hrk krémem.
Velký ježek vykrojen ze dvou plátů do tvaru slzy, naplněno stejně jako pařez, dotvarováno punčovinou. Hlava potažena marcipánem, bodliny z krému nanešeny cukrářskou špičkou.
Ozdoby vytvarovány z marcipánu.
Piplačka, ale stála za to. Dceři se dort moc líbil. Všem děkuji za recepty a inspiraci :-)

pohled z boku

pohled zvrchu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marti W. 18. 12. 2013, 14:33
Je to strašně roztomilé (clamp)
jeremy 17. 12. 2013, 22:58
(clamp) (clamp) (clamp)
pusicek 15. 2. 2013, 23:18
děkuji (L) (L) (L)
Liška71 11. 2. 2013, 21:08
Ten je úžasný :-o |:o) (Y)
Elvela 11. 2. 2013, 10:55
to je krásný (Y) (Y) (Y)
HHaannuullee 11. 2. 2013, 10:31
jejda ten je krásný (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie