Čertovský
Potřebné ingredience
Dort se skládá z jednoho prokrojeného korpusu čokoládového a jednoho nízjkého jablkového s ořechy. Promazané rozředěnou marmeládou s rumem a spojené pařížskou šlehačkou ze 3 šlehaček a 3 hořských čokolád. Marcipán mléčný, z něj jsou dělány i všechny předměty vč.čerta. Inspiraci jsem brala podle obrázků z knížky Pavla Čecha, kterou vnouček František miluje..... Snad bude spokojený....
Postup přípravy
Formu vymazat, vyložit papírem. Máslo, čokoládu a kávu (rozpuštěnou ve 120 ml vody) rozpustit ve vodní lázni. Vše smíchat a péci asi 1 hod - 160°C.
Dodržela jsem vše jak je psáno a nic neošidila, tak jsem zvědavá jaký bude...... ale asi výborný. Soudím podle trochy upečeného korpusu na rámu dortové formy....
....z boku....
...čertovské pomůcky....
... čertovské pomůcky v knížce...
.... čert na komíně....
... čert v knížce......
... jiný pohled....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé