Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Pangas v alobale

0.0
Pangas v alobale

Potřebné ingredience

pangas filet bez kůže 100g
česnek,sůl,solčanka(dle chuti)
citrón
100g brambor
100g zeleniny směs
olej na potření alobalu

Postup přípravy

Alobal potřeme olejem zlehka.Na to filet,osolíme,pokapeme citrónem,koření dle chuti,česnek na plátky a posypeme zeleninou.zabalíme,upečeme v troubě,ke konci alobal rozbalíme,můžeme posypat trochou sýru a necháme ještě chvíli zapéct.Za chvíli budou brambory nové,tak ty si vařím ve slupce,pozor nerozvářet.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie