(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Restované fazolové lusky jako příloha
Potřebné ingredience
Čerstvé nebo mrazené fazolové lusky / ty dlouhé a tenké - ne sekané na 5 cm!! /, česnek, anglická, cibule, sůl,trošku vegety
Postup přípravy
Anglickou nakrájíme na kostičky a orestujeme.Vyjmeme škvarečky a na tuku restujeme lusky, až změknou.Přidáme podle chuti rozmačkaný česnek / ne moc, aby se chuti nepřerazily / , osolíme, ovegetujemea necháme za občasného promíchání dodusit.Přidáme anglickou a necháme prohřát.
K tomu podávám já přírodní řízečky / malé kousky vepř. masa jako dlaň / , hranolky a nějakou barevnou živou papriku.Kdo chce, může přidat tatarku, nebo nějaký dresing. Můj syn má k tomu rád česnekový - bílý jogurt a česnek protřepat a nemíchat.
Opravdu musí být ty tenké lusky. Pochybuji, že ty nasekané 5cm špalíky by šly restovat tak, aby byly poživatelné.A navíc fazole v nich jsou již vyzrálé a chuť by byla úplně jiná.
K tomu podávám já přírodní řízečky / malé kousky vepř. masa jako dlaň / , hranolky a nějakou barevnou živou papriku.Kdo chce, může přidat tatarku, nebo nějaký dresing. Můj syn má k tomu rád česnekový - bílý jogurt a česnek protřepat a nemíchat.
Opravdu musí být ty tenké lusky. Pochybuji, že ty nasekané 5cm špalíky by šly restovat tak, aby byly poživatelné.A navíc fazole v nich jsou již vyzrálé a chuť by byla úplně jiná.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé