(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Vepřové plátky s fazolkami a křenem-děkuji Angel 666

Potřebné ingredience
Suroviny: 600 g vepřové kýty, sůl, pepř, olej, 1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, sklenice sterilovaných fazolek, asi 3 lžíce kečupu (nejlépe domácího), 2 stroužky česneku, kousek čerstvého křenu
Postup přípravy
Postup
Z masa si nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme.
Skoro měkké plátky masa vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla, vsypeme mouku, promícháme, přilijeme trochu vodu, přidáme scezené fazolky, kečup, česnek utřený s troškou soli a krátce podusíme. Do omáčky vrátíme maso, přiklopíme a ještě chvilku necháme pod pokličkou podusit. Podle potřeby dolijeme trochu vody.
Porce na talířích posypeme strouhaným křenem.
Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo různě upravené brambory.
JEŠTE PŘIDÁM FOTO S KŘENEM AŽ NA TALÍŘI
Z masa si nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme.
Skoro měkké plátky masa vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla, vsypeme mouku, promícháme, přilijeme trochu vodu, přidáme scezené fazolky, kečup, česnek utřený s troškou soli a krátce podusíme. Do omáčky vrátíme maso, přiklopíme a ještě chvilku necháme pod pokličkou podusit. Podle potřeby dolijeme trochu vody.
Porce na talířích posypeme strouhaným křenem.
Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo různě upravené brambory.
JEŠTE PŘIDÁM FOTO S KŘENEM AŽ NA TALÍŘI

křen jsem neměla,je tam křenex
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Vlasta33
(upraveno)
20. 1. 2013, 11:55















nahlásit