(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Vepřový guláš-super rychlý
Potřebné ingredience
Vepřová plec Bez kosti 600 g Rostlinný olej 3 lžíce Cibule Střední 2 ks Mletá paprika 3 lžička Sůl Pepř Kmín Česnek 1-2 2 stroužek Hladká mouka 1 lžíce Majoránka
Postup přípravy
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.
Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky
Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé