Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

SÝROVÉ RYCHLOVKY

0.0
SÝROVÉ RYCHLOVKY

Potřebné ingredience

SÝR CIHLA V CELKU, VEJCE, SŮL, PEPŘ, PLNOTUČNÁ HOŘČICE, KEČUP, NEJLÉPE 2-3DNY STARÉ HOUSKY NEBO ROHLÍKY, SPORÁK, PÁNEV, OLEJ...............FANTAZIE

Postup přípravy

CIHLU ASI 10DKG(NEBO PODLE OKA)NASTROUHÁME NAJEMNO, PŘIKLEPNEME 1-2VEJCE, OSOLÍME, OPEPŘÍME(labužník může přidat i namačkaný česnek)A VŠE SMÍCHÁME DO KONZISTENCE HUSTŠÍ KAŠE.
PEČIVO PODÉLNĚ ROZKROJÍME A NA ROZKROJEMOU ČÁST NENESEME MENŠÍ MNOŽSTVÍ MIŠMAŠE. PŘIPRAVÍME PÁNEV S ROZPÁLENÝM TUKEM A PEČIVO NA NI NAMAZANOU ČÁSTÍ POLOŽÍME. PEČEME ZPRUDKA DO ZLATÉ BARVY PEČENÉ ČÁASI, STARÉ PEČIVO BĚHEM TOHO ZMĚKNE.
UPEČENÉ PEČIVO NAMAŽEME HOŘČICÍ NEBO KEČUPEM, MŮŽEME OZDOBIT ZELENINOU A IHNED PODÁVÁME NEBO PEČIVO ZTVRDNE.
RECEPT JE NAPROSTO IDEÁLNÍ PRO NEČEKANÉ NÁVŠTĚVY KDY NENÍ CO PROSTŘÍT A URČITĚ KAŽDÝ MÁ V LEDNICI KUS SÝRA A VE ŠPAJZU HOUSKY KTERÉ UŽ NIKDO NECHCE PROTOŽE ZGUMOVATĚLY.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

qinet 14. 8. 2007, 11:04
Také znám něco podobného,ale nesmaženého.. Sýrový mišmašděláme ze sýra, česneku, trochu kečupu, tatarky a plnotučné hořtice, namaže se na housku , popřípadě i chleba a nechá se zapéct v troubě. Toto se podávat hned nemusí, dá se to jíst i za studena.. Doporučuji jako výborn)ou sváču, popřípadě lehký předkrm .
Kordulka 22. 8. 2006, 20:48
Znám , děláme , bez česneku ,ale přidávám salám šunkový nastrouhaný a nivu ,nesmažím , je to moc mastné na nás , nýbrž zapékám na plechu v rozpálené troubě.
spelinka 14. 8. 2007, 12:53
@Kordulka Přesně takhle to dělám taky, taky zapékáme v troubě na gril, je to moc dobré. (H)
kathab 26. 8. 2006, 11:04
@Kordulka Jé díky, zkusím, my taky nejsme moc olejáci.....a s tou nivou to si taťka dá, tu on rád.Díky, díky

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie