(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Dušená červená řepa - POMALÝ HRNEC
Potřebné ingredience
cibule, červená řepa, vepřový jazyk, smetana (sůl, pepř, nové koření) brambory jako příloha
Postup přípravy
Na dno hrnce jsem dala na drobno nakrájenou civuli, na to oloupanou řepu nakrájenou na kostky a úplně nahoru vepřové jazyky.
Okořenila jsem solí, pepř a nové koření (obojí v kuličkách) dávám do kovového čajového sítka, abych to pak v omáčce / jídle nehledala. Podlila jsem vodou, aby vše bylo ponořené a vařila 4 hodiny na HIGH.
Před podáním jsem řepu rozmixovala a zjemnila smetanou.
Okořenila jsem solí, pepř a nové koření (obojí v kuličkách) dávám do kovového čajového sítka, abych to pak v omáčce / jídle nehledala. Podlila jsem vodou, aby vše bylo ponořené a vařila 4 hodiny na HIGH.
Před podáním jsem řepu rozmixovala a zjemnila smetanou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé