(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ČOKOLÁDOVÝ DORT
Potřebné ingredience
115 g čokolády na vaření, 175 g změklého másla, 150 g cukru krupice, vanilk. cukr, 3 ušlehaná vejce, 150 ml jogurtu, 150 g hladké mouky prosáté s 1/2 sáčkem prášku do pečiva.
Krém: můžete použít jakýkoliv dle chuti, stačí i obyčejná kyselkavá marmeláda.
Postup přípravy
Troubu předehřát na 190 stupňů. Formu o průměru 23 cm vymastit a vyložit pečícím papírem. Čokoládu rozpustit, máslo, cukr a vanilk. cukr utřít dohladka. Postupně zapracovat vejce. Přidat čokoládu, jogurt a kovovou lžicí nebo stěrkou vmíchat mouku. Vlít do formy a péct cca 45 min.
Polevu připravíme rozpuštěním:
100 g čokolády na vaření, 75 ml šlehačky, 25 g másla.
Zdobíme dle libosti.
Polevu připravíme rozpuštěním:
100 g čokolády na vaření, 75 ml šlehačky, 25 g másla.
Zdobíme dle libosti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janarr
(upraveno)
18. 2. 2008, 21:04
to je fakt moc krásný
nahlásit
Holy50
(upraveno)
18. 2. 2008, 18:58
to je nádherně ozdobené ňamy ňam
nahlásit