(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
@ VAJÍČKOVÁ S AVOKÁDEM @ s přídavkem pro uplné začátečníky ,)
Potřebné ingredience
obyč. lučina , vejce na tvrdo, avokádo, jarní cibulka, pár kapek oliv.oleje, sůl, pepř, na ozdobení pažitka,
Postup přípravy
Množství na 4 vejce: 100g lučiny, pulka avokáda, smíchám s ostatním, zakápnu olejem, podávám na tmavém pečivu.
PRO ZAČÁTEČNÍKY : ZRALÉ avokádo je všude mekkounké. Když koupím tvrdé, asi tak po třech dnech v pokojové tepl. je zralé. Avokádo co zbyde pokapu citronem, nezčerná. Oliv.oleje se nebojte, nepujde cítit, pridávám kvuli vitamínům.
Pecku z avokáda jsem jednou dala do hlíny a vyrostla pěkná kytka ,)
PRO ZAČÁTEČNÍKY : ZRALÉ avokádo je všude mekkounké. Když koupím tvrdé, asi tak po třech dnech v pokojové tepl. je zralé. Avokádo co zbyde pokapu citronem, nezčerná. Oliv.oleje se nebojte, nepujde cítit, pridávám kvuli vitamínům.
Pecku z avokáda jsem jednou dala do hlíny a vyrostla pěkná kytka ,)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé