(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Pikantní pánev s mletým masem

Potřebné ingredience
Pro 4 osoby:
750g brambor
2 PL másla nebo oleje
1lžičky soli
1/2 lžičky pepře
2 cibule
1 sladkokyselá okurka
100g anglické
1 PL plnotučné hořčice
1/8 l smetany
250g mletého masa
2 lžičky sekané petrželky
Postup přípravy
1. Brambory nakrájet na 1 cm velké kostičky. Zahřát tuk při střední teplotě, dát brambory, osolit, opepřit. Přikryté nechat změknout, občas obrátit.
2. Cibuli oloupat, nakrájet, také okurku a slaninu. Smetanu a hořčici rozkvedlat.
3. Slaninu na druhé pánvi opéct, přidat mleté maso, nechat 5minut zhnědnout a dvěma vidličkami roztrhat. Přidat cibuli a opékat další 2minuty.
4. Mleté maso, okurku a smetanu přimíchat k bramborám. Osolit, opepřit a posypat petrželkou.
Jen POZOR toho tuku dávám minimálně, mleté maso ještě tuk pustí.
2. Cibuli oloupat, nakrájet, také okurku a slaninu. Smetanu a hořčici rozkvedlat.
3. Slaninu na druhé pánvi opéct, přidat mleté maso, nechat 5minut zhnědnout a dvěma vidličkami roztrhat. Přidat cibuli a opékat další 2minuty.
4. Mleté maso, okurku a smetanu přimíchat k bramborám. Osolit, opepřit a posypat petrželkou.
Jen POZOR toho tuku dávám minimálně, mleté maso ještě tuk pustí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé