Černobílý třípatrový
Potřebné ingredience
Světlý korpus, čokoládový a mramorový, višňový gel, šlehačkovo - pudinkový krém, pařížská šlehačka, tvarohovo - šlehačkový krém, banány, broskve, jahody, pudinkovo - máslový krém,potah pravý marcipán a SMV, váha 6,5 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
simonka:-)
(upraveno)
20. 12. 2012, 21:39
darinka30
(upraveno)
20. 12. 2012, 16:59
KRUPAVE SRDICKO
(upraveno)
20. 12. 2012, 14:33
Alinka2
(upraveno)
20. 12. 2012, 15:01
@KRUPAVE SRDICKO
blanuse
(upraveno)
20. 12. 2012, 14:32
Alinka2
(upraveno)
20. 12. 2012, 15:00
@blanuse
děkuji