(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
VEPŘOVÁ ŽEBRA NEBO KRKOVIČKA
Potřebné ingredience
1 kg vepřových žeber ¼ litru vody 2 dl kečupu 2 dl hořtice 1 dl oleje 2 lžíce octa cukr sůl, pepř 5 stroužků česneku
Postup přípravy
Žebra naskládáme do pekáče. Z uvedených surovin uděláme zálivku, zalijeme žebra a pečeme přikryté asi 45 minut při teplotě 150 °C. Pak odkryté dopékáme ještě 15 až 20 minut při vyšší teplotě, aby žebra získala barvu a šťáva zhoustla.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sieta
(upraveno)
20. 12. 2012, 19:19
Žebírka můj chlap miluje, nakládám na celý den do bajcu z různého koření a je to vždycky supr