Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

VEPŘOVÁ ŽEBRA NEBO KRKOVIČKA

0.0
VEPŘOVÁ ŽEBRA NEBO KRKOVIČKA

Potřebné ingredience

1 kg vepřových žeber ¼ litru vody 2 dl kečupu 2 dl hořtice 1 dl oleje 2 lžíce octa cukr sůl, pepř 5 stroužků česneku

Postup přípravy

Žebra naskládáme do pekáče. Z uvedených surovin uděláme zálivku, zalijeme žebra a pečeme přikryté asi 45 minut při teplotě 150 °C. Pak odkryté dopékáme ještě 15 až 20 minut při vyšší teplotě, aby žebra získala barvu a šťáva zhoustla.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sieta 20. 12. 2012, 19:19
Žebírka můj chlap miluje, nakládám na celý den do bajcu z různého koření a je to vždycky supr (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie