Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

ŘÍMSKÉ KUŘE (nejen TUPPERWARE)

0.0
ŘÍMSKÉ KUŘE (nejen TUPPERWARE)

Potřebné ingredience

Kuře, 1 cibule, červená, zelená, žlutá paprika, 2 stroužky česneku, bazalka, majoránka, sůl, rajský protlak, olej

Postup přípravy

Kuře naporcujeme, lehce osolíme a na oleji opečeme. Přendáme do pekáčku a na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky, přidáme rajský protlak, utřený česnek, bazalku, majoránku, promícháme a nalijeme na porce kuřete. Dáme péct do trouby. (Může se podlít vývarem, ale dělala jsem v Ultra+ a vůbec to nebylo třeba a šťávy bylo víc než dost). Podáváme s těstovinami, rýží nebo brambory, či bramborovou kaší se vším chutná výborně. Tak i Vám dobrou chuť.

Osmahneme lehce osolené porce kuřete.

Na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky

Přidáme rajský protlak, česnek, koření a prohřejeme...

Směs nalijeme na porce kuřete v pekáčku a pečeme...

... a dobrou chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie