(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
ŘÍMSKÉ KUŘE (nejen TUPPERWARE)
Potřebné ingredience
Kuře, 1 cibule, červená, zelená, žlutá paprika, 2 stroužky česneku, bazalka, majoránka, sůl, rajský protlak, olej
Postup přípravy
Kuře naporcujeme, lehce osolíme a na oleji opečeme. Přendáme do pekáčku a na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky, přidáme rajský protlak, utřený česnek, bazalku, majoránku, promícháme a nalijeme na porce kuřete. Dáme péct do trouby. (Může se podlít vývarem, ale dělala jsem v Ultra+ a vůbec to nebylo třeba a šťávy bylo víc než dost). Podáváme s těstovinami, rýží nebo brambory, či bramborovou kaší se vším chutná výborně. Tak i Vám dobrou chuť.
Osmahneme lehce osolené porce kuřete.
Na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky
Přidáme rajský protlak, česnek, koření a prohřejeme...
Směs nalijeme na porce kuřete v pekáčku a pečeme...
... a dobrou chuť...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé