(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Kaťák aneb výborný katův šleh

Potřebné ingredience
50 dkg vepřové kýty 4 až 5 lžic oleje 1 kyselá okurka 1 větší cibule 3 lžíce naložené červené papriky sůl, pepř a feferonky podle chuti 1 lžíce vorcestru asi 1/2 rajského protlaku
Postup přípravy
Maso si nakrájíme na úzké nudličky a nesolené ho na oleji /lze i bez - dietnejsi varianta - na vodě/ upečeme téměř doměkka. Přidáme cibuli, zesklovatíme jí, opepříme,osolíme, přidáme vorčestr, protlak, nastrouhanou okurku, papriku a nakonec feferonku nebo někdy dávám mleté chili. Maso doděláme doměkka a ještě dochutíme. /na pánvi minimálně 30 min, dokud není pěkně měkké/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé