(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Mrkvové krucánky
Potřebné ingredience
Těsto 250 g hladké mouky špetka prášku do pečiva 125 g rostlinného tuku 125 g nastrouhané mrkve Na obalení moučkový cukr mletá skořice
Postup přípravy
Mouku smícháme s práškem do pečiva, poté s tukem a najemno nastrouhanou mrkví. Zabalíme do potravinářské folie a v lednici necháme odležet do druhého dne.
Na vále vyválíme obdélník vysoký asi 4 mm, který rádýlkem rozkrájíme na proužky široké 1,5 cm, dlouhé asi 8 cm, které stáčíme do spirálek a pečme při 170 °C dozlatova. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru smíchaném se skořicí.
Na vále vyválíme obdélník vysoký asi 4 mm, který rádýlkem rozkrájíme na proužky široké 1,5 cm, dlouhé asi 8 cm, které stáčíme do spirálek a pečme při 170 °C dozlatova. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru smíchaném se skořicí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jjjjezura
(upraveno)
8. 12. 2012, 21:01
také jsem dnes dělala
EVA.Z.
(upraveno)
8. 12. 2012, 20:41
TAKY JSEM KOUKALA NA KLUKY V AKCI A JAKÉ JSOU JSOU OPRAVDU DOBRÉ?
pslenka
(upraveno)
9. 12. 2012, 10:21
@EVA.Z.
Ano jsou dobré,dělám ale i jiné z mrkve a to je lepší
micik
(upraveno)
9. 12. 2012, 8:46
@EVA.Z.
taky jsem vyzkoušela,ale podle mě nic moc ale každému se líbí něco jiného,třeba vám by se zrovna líbilí,chce to vyzkoušet