(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Kuřecí roláda s medovou marinádou
Potřebné ingredience
1 kuře, 100g sušené šunky, sůl, pepř, sušená bazalka, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 plná lžíce medu, trochu jíšky (hladká mouka + másla)
Postup přípravy
Kuře vykostíme a připravíme na roládu. Plát masa posolíme, potřeme hořčicí smíchanou s medem, solí a pepřem, posypeme bazalkou. Poklademe plátky sušené šunky a zarolujeme. Povrch potřeme zbytkem marinády a necháme alespoň 3 hodiny odležet. Poté mírně podlijeme a pečeme na 180°C asi 1 a 3/4 hod. Výpek zahustíme jíškou.
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
13. 5. 2013, 23:21
PetraRol
(upraveno)
13. 5. 2013, 22:26
Vaše roláda vypadá skvěle. Jen jsem tedy ještě nezkoušela vykostit kuře.... ale možná by šly vytvořit malé roládky jen z kuř. prsou ?? Určitě někdy vyzkouším.
li.za.rd
(upraveno)
14. 5. 2013, 8:02
@PetraRol
Jen z prsou myslím, že to bude suché Roládu je právě dobré zarolovat tak, aby v každém kousku bylo kousek z prsou i stehen... Na youtube je návod na vykošťování - také jsem zpočátku používala