(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Inspirace z restaurace.
Potřebné ingredience
Mozzarelu (viz. dole obrázek)
Šunku (kvalitní je totiž slanší a má výraznější chuť,nejlepší je parmská.)
Olivový olej.
Postup přípravy
Z mozzarely vylejem nálev ,promastíme olivovým olejem.Do plátku šunky zabalíme mozzarelky a uděláme znich bochníčky.Zapečeme.
Je to hrozně dobré jako chuťovka.
Je to hrozně dobré jako chuťovka.
To je ta mozzarela.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
evicela
(upraveno)
2. 4. 2016, 21:20
svatá prostoto, ta parmská se na té fotce hned pozná že
Dan.ka
(upraveno)
2. 4. 2016, 20:36
Zapečený křeček albín
zlmy
(upraveno)
2. 4. 2016, 20:51
@Dan.ka
Violetta
(upraveno)
4. 3. 2008, 22:03
Na té fotce to ale zapečené není co?
kopretin.a
(upraveno)
2. 4. 2016, 21:10
@Violetta
asi v mikrovlnce
Hyzule
(upraveno)
16. 2. 2008, 17:02
to je jak narozené myši v šunce
AdVoMa
(upraveno)
16. 2. 2008, 17:00
A jak se to zapéká A na jak dlouho A kolik tam toho má být No, nevím, podle takovýho receptu to asi neudělám
monky3
(upraveno)
16. 2. 2008, 16:53
je to k jídlu paní??