(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Čokoláda dvoubarevná
Potřebné ingredience
Světlá čokoláda: 150g Omegy, 150g cukr moučka, 50g sušeného mléka, 20g kokosu, 1 vanilkový cukr, 1 lžička Solamilu. Tmavá: 250g Omegy, 100g sušeného mléka, 300g cukr moučka, 50g kakaa, 1 lžička Solamylu
Postup přípravy
Obě směsi rozpustíme ve vodní lázni. Bílou dáváme do formiček dříve. Po mírném ztuhnutí přidáme tmavou. Dáme ztuhnout a pak vyklepneme z formiček
Z tohoto množství je cca 40ks (=330g)
Z tohoto množství je cca 40ks (=330g)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé