(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Jahňacie s vínovou omáčkou
Potřebné ingredience
Jahňacie mäso (karé) Pác: olej,cesnak,sol,korenie,tymián,rozmarín Omáčka:1 cibula,25 g masla,50 ml balsamicový ocot,175 ml červeného vína,150 ml hovädzieho vývaru,1-2 čl brusnicového džemu
Postup přípravy
Mäso nakrájané na plátky si noc pred varením napácujeme.Polovicu z masla si rozpustíme na panvičke,opečieme mäsko a odložíme do tepla.Na panvicu pridáme zvyšok masla ,nakrájanú cibulu a restujeme vo výpeku až do zhnednutia (nie zhorenia! ).Pridáme balsamicový ocot a necháme pár minút vyvariť.Prilejeme víno,o chvíľu vývar a necháme zredukovať ,až kým sa všetko pekne nespojí .Nakoniec môžete dochutiť brusnicovým džemom. Teplé medajlónky prelejeme na tanieri omáčkou.Ja som k tomu podávala zemiakové pyré,medovú mrkvu s tymiánom a hrášok na masle.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
elfivila P.
(upraveno)
2. 6. 2013, 11:18
to musí být dobrota, určitě vyzkouším
Egreska
(upraveno)
2. 6. 2013, 11:20
@elfivila P.
ďakujem ,budem len rada
KáKá
(upraveno)
17. 11. 2012, 11:22
vypadá skvostně
Egreska
(upraveno)
18. 11. 2012, 19:47
@KáKá
dakujem
marcelau
(upraveno)
16. 11. 2012, 16:14
vypadá báječně
Egreska
(upraveno)
18. 11. 2012, 19:46
@marcelau
dakujem