Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jahňacie s vínovou omáčkou

0.0
Jahňacie s vínovou omáčkou

Potřebné ingredience

Jahňacie mäso (karé) Pác: olej,cesnak,sol,korenie,tymián,rozmarín Omáčka:1 cibula,25 g masla,50 ml balsamicový ocot,175 ml červeného vína,150 ml hovädzieho vývaru,1-2 čl brusnicového džemu

Postup přípravy

Mäso nakrájané na plátky si noc pred varením napácujeme.Polovicu z masla si rozpustíme na panvičke,opečieme mäsko a odložíme do tepla.Na panvicu pridáme zvyšok masla ,nakrájanú cibulu a restujeme vo výpeku až do zhnednutia (nie zhorenia! ).Pridáme balsamicový ocot a necháme pár minút vyvariť.Prilejeme víno,o chvíľu vývar a necháme zredukovať ,až kým sa všetko pekne nespojí .Nakoniec môžete dochutiť brusnicovým džemom. Teplé medajlónky prelejeme na tanieri omáčkou.Ja som k tomu podávala zemiakové pyré,medovú mrkvu s tymiánom a hrášok na masle.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

elfivila P. 2. 6. 2013, 11:18
to musí být dobrota, určitě vyzkouším (F)
Egreska 2. 6. 2013, 11:20
@elfivila P. ďakujem ,budem len rada (L)
KáKá 17. 11. 2012, 11:22
vypadá skvostně |:o)
Egreska 18. 11. 2012, 19:47
@KáKá dakujem (L)
marcelau 16. 11. 2012, 16:14
(Y)vypadá báječně (Y)
Egreska 18. 11. 2012, 19:46
@marcelau dakujem (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie