(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Pečené filé na másle

Potřebné ingredience
6 kostek rybího filé(treska, losos),hladká mouka, sůl, pepř, máslo,sladká paprika, štáva z 1 citrónu, 2 zakysané smetany(né light), 200 g strouhaného sýra
Postup přípravy
Filé osolímé,opepříme, poprášíme hladkou moukou a na pánvi opečeme do zlatova. Do máslem vymazané ohnivzdorné mísy vložíme opečené filé, lehce posypeme sladkou paprikou a pokapeme šťávou z citrónu,polijeme zakysanou smetanou a dáme zapéct. Před koncem pečení posypeme sýrem a když se rozteče, můžeme podávat.Pečeme asi 30 mimut na 180 stupňů. Příloha může být rýže nebo brambory a zeleninový salát.

právě vytažené z trouby
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé