(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
jednoduché pusinky
Potřebné ingredience
4 bílky 200 g cukru krystal nebo krupice 1 ztužovač šlehačky
Postup přípravy
Bílky ušleháme do sněhu,přidáme cukr se ztužovačem a došleháme do tuha.Stříkame na plech cukrářským sáčkem s hvězdičkovým nástavcem.Pomalu sušíme při 130 stupních.Mezi dvířka trouby dávám vařečku,aby byla dvířka pootevřena.Vyjdou z toho asi 3 plechy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
veronika1979
(upraveno)
21. 12. 2014, 17:53
právě dopečené a jsou boží, opradu super vychytávka
novackova
(upraveno)
21. 11. 2012, 10:05
tak letos prubnu ty vaše
carodejkaivka
(upraveno)
21. 11. 2012, 10:15
@novackova
Dášo,zkuste.Teď je zkoušela 2 děvčata,přes fb a moc si je pochvalovaly
tyleka
(upraveno)
9. 11. 2012, 1:01
Ztužovač má být ten malý, obyčejný, za pár korun? (Tedy ne želatinový ztužovač od dr. Oetkera?)
carodejkaivka
(upraveno)
21. 11. 2012, 9:21
@tyleka
Karolíno,je to ten obyčejný smetana fix,stojí kolen 3 korun,jak kde
žingi
(upraveno)
8. 11. 2012, 20:33
:- ten ztužovač jsem v životě neslyšela
Alla
(upraveno)
8. 11. 2012, 19:51
Já šlehám bílek na pusinky klasicky v páře a cukru dávám 70 g na bílek.
vavy2
(upraveno)
8. 11. 2012, 20:06
@Alla
Já taky tak
carodejkaivka
(upraveno)
8. 11. 2012, 20:24
@vavy2
ale mě to nebaví,trvá to dlouho.Takhle to dám do robota a je to.Dříve jsem je taky šlehala nad párou,ale kolegyně mi poradila tento recept a děti se mohou užrat