Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

ZELÍ S BŮČKEM PO ČÍNSKU

0.0
ZELÍ S BŮČKEM PO ČÍNSKU

Potřebné ingredience

1menší hlávka zelí,1/2kg bůčku,5stroužků česneku,2 lžičky solamylu,sojovka,sůl

Postup přípravy

zelí nakrájíme na nudličky a necháme stát.maso také nakrájíme na nudličky,česnek na plátky.přidáme ho k masu,osolíme,zakapeme trochou vody a necháme na 2 hodiny uležet.zelí zalijeme vařící vodou a necháme také stát.


zelí scedíme a maso pražíme až se vyškvaří sádlo-když je maso libovější,tak přidáme olej nebo sádlo.pak přidáme solamyl,scezené zelí a dusíme 10 min.pod poklicí.nakonec dochutíme sojovkou.podáváme s chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie