(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ZELÍ S BŮČKEM PO ČÍNSKU
Potřebné ingredience
1menší hlávka zelí,1/2kg bůčku,5stroužků česneku,2 lžičky solamylu,sojovka,sůl
Postup přípravy
zelí nakrájíme na nudličky a necháme stát.maso také nakrájíme na nudličky,česnek na plátky.přidáme ho k masu,osolíme,zakapeme trochou vody a necháme na 2 hodiny uležet.zelí zalijeme vařící vodou a necháme také stát.
zelí scedíme a maso pražíme až se vyškvaří sádlo-když je maso libovější,tak přidáme olej nebo sádlo.pak přidáme solamyl,scezené zelí a dusíme 10 min.pod poklicí.nakonec dochutíme sojovkou.podáváme s chlebem.
zelí scedíme a maso pražíme až se vyškvaří sádlo-když je maso libovější,tak přidáme olej nebo sádlo.pak přidáme solamyl,scezené zelí a dusíme 10 min.pod poklicí.nakonec dochutíme sojovkou.podáváme s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé