(recept
si oblíbilo 66 návštěvníků)
Rychlé "Šárkys" řezy z listového těsta
Potřebné ingredience
Listové těsto, měkký tvaroh, smetana ke šlehání, 1 ks vanilkový pudink v prášku, máslo, polohrubá mouka, cukr
Postup přípravy
Ušleháme smetanu s tvarohem, osladíme a přidáme vanilkový pudink. Na plech si rozválíme listové těsto, na které si rovnoměrně rozetřeme připravenou směs tvarohu. Do misky si připravíme cca přes půlku másla(z kostky 250g),přidáme polohrubou mouku a cukr dle potřeby a mixérem vytvoříme drobenku, kterou posypeme připravený plát listového těsta s tvarohovou směsí- drobenku samozřejmě můžete udělat klasicky svým způsobem :-)
Toto je recept mé mamči, všichni tuto buchtu milujeme a je hned pryč :-). Já ji dělala prvně,tak samozřejmě drobenka se mi moc nepovedla, tak je vidět na fotu :-)
Přeji dobrou chuť :-)
Toto je recept mé mamči, všichni tuto buchtu milujeme a je hned pryč :-). Já ji dělala prvně,tak samozřejmě drobenka se mi moc nepovedla, tak je vidět na fotu :-)
Přeji dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kacanova
(upraveno)
24. 11. 2013, 16:44
určitě zkusím , vypadá to moc dobře
Jaruš
(upraveno)
28. 6. 2013, 17:32
Dneska jsem upekla tuto buchtu a musím říct, že je naprosto úžasná, už se cpu třetím kouskem Moc děkuji za úžasný receptík.
Mee86
(upraveno)
13. 11. 2012, 15:31
Dnesku jdu na ně, zbíhaly se mi sliny už jen při nakupování
Minarikova
(upraveno)
2. 11. 2012, 9:28
Dělala jsem včera a už nemáme.
Šmídíci
(upraveno)
3. 11. 2012, 14:29
@Minarikova
Je žravá,že
fah
(upraveno)
2. 11. 2012, 9:13
Pudink asi sypký,ne uvařený?
Šmídíci
(upraveno)
3. 11. 2012, 14:28
@fah
Jo jo,sypký samozřejmě
xanavi
(upraveno)
31. 10. 2012, 14:10
kolik dáváte asi té mouky a toho cukru do té drobenky?
Šmídíci
(upraveno)
3. 11. 2012, 14:29
@xanavi
Já to dávala podle oka,postupně jsem přisypávala
Lulkap
(upraveno)
31. 10. 2012, 7:20
mňam
hanulice
(upraveno)
30. 10. 2012, 21:19
hhhhhhhhmmmmmmmmm asi vyzkouším
Vlasta33
(upraveno)
30. 10. 2012, 14:14