Včelí úl
Potřebné ingredience
Světlý a tmavý korpus, šlehačkovo - pudinkový krém a pařížská šlehačka, krém nastavený moučnou kaší, broskve, jahody, višňový gel, potah pravý marcipán a SMV, váha 5,1 kg, výška dortu 30cm
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
darinka30
(upraveno)
29. 10. 2012, 13:50
Alinka2
(upraveno)
29. 10. 2012, 13:51
@darinka30
Díky
backa
(upraveno)
29. 10. 2012, 11:22
krásný včeličkový dort
Alinka2
(upraveno)
29. 10. 2012, 12:00
@backa
Děkuji Táničko, včeliček je tam 50, stejně jako je oslavencovi
backa
(upraveno)
29. 10. 2012, 20:00
@Alinka2
Jééé Ali ,tak to aby se jeden uvčeličkoval ale je to moc pěkné,není pán včelař?
Alinka2
(upraveno)
29. 10. 2012, 20:01
@backa
Přesně tak, včelař