(recept
si oblíbilo 159 návštěvníků)
Bábovka z kysané smetany-jednoduchá, skoro žádné nádobí
Potřebné ingredience
1 kysaná smetana 200ml,ten stejný1 kelímek mletého cukru1,kelímek polohrubé mouky,1kelímek granka,1kelímek mletých ,nebo drcených ořechů,1 prášek do pečiva,1 vanilkový cukr ,3 vajíčka,125ml oleje.ještě jsem přidala hrozinky,ale nemusí být. Je to recept ze SMM. Včera jsem ji pekla a je výtečná.
Postup přípravy
Vajíčka vyšleháme s cukrem do husté pěny, na pomalých otáčkách přišleháme olej.Pak přidáme smetanu a všechny ostatní suché ingredience.
Pekla jsem 35 až 40 min.Zkouším špejlí.
Pekla jsem 35 až 40 min.Zkouším špejlí.
xx
xx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
12. 4. 2022, 14:06
zkusím
ita2
(upraveno)
1. 11. 2016, 19:26
Výborná, děti ve škole s ní vyhrály minisoutěž ve vaření díky za recept
Babííí
(upraveno)
22. 2. 2015, 20:05
vypadá moc chutně, určitě vyzkouším
anaba
(upraveno)
22. 2. 2015, 19:43
taky ji musím vyzkoušet
unoky
(upraveno)
1. 7. 2013, 19:44
Dnes jsem našla Váš recept a hned jsem se do něj pustila,upekla a je výborný,snědli jsme ho na posezení děkuji za výborný recept Mirka
pavlinkazav
(upraveno)
28. 6. 2013, 13:56
Dnes pečuje podruhé během týdne. Manžel je hodně vybíravý, ale pochvala byla veliká. Nahoru jsem ještě přidala mléčnou polevu a posypala ořechy. Dík za recept
backa
(upraveno)
1. 7. 2013, 14:52
@pavlinkazav
Moc děkuji
verkou
(upraveno)
30. 11. 2012, 14:00
Moc nám chutnala
backa
(upraveno)
1. 12. 2012, 18:39
@verkou
to jsem ráda,že chutnala díky
Romansmary
(upraveno)
19. 11. 2012, 12:46
Tak je v troube. Nemela jsem prdopec. tak jsem dala pr. do perniku a v navalu ispirace pridala lzici marmelady z cernych ostruzin, tak uvidim.....
besinkad
(upraveno)
18. 11. 2012, 21:07
Na kolik stupňů pečeme prosím?
chucky 1111
(upraveno)
19. 11. 2012, 11:32
@besinkad
já při 180
Janca 3
(upraveno)
11. 11. 2012, 11:33
právě jsem ji dopekla,tak uvidíme ,jak bude šmakovat díky za recept
Jia
(upraveno)
9. 11. 2012, 18:25
Přidávám se k pochvalám Výborná, vlhká, měkoučká, voňavá, jednoduchá na přípravu Dala jsem kokos a trochu mletých mandlí (taky nemám vlašáky) a granko exkluziv, to je to tmavé z hořké čokolády
backa
(upraveno)
11. 11. 2012, 10:27
@Jia
Děkuji Jituš
hheellaa
(upraveno)
2. 11. 2012, 2:58
Dnes jsem vyzkoušela, pekla jsem v pekáčku a místo ořechů jsem dala pomleté nesolené arašidy a je to Výborná, lahodná chuť a blesková příprava. Moc děkuji za recept
backa
(upraveno)
2. 11. 2012, 22:13
@hheellaa
Děkuji za komentář
derik
(upraveno)
30. 10. 2012, 22:59
Dělám bez granka a dávám na kostičky nakrájená jablka,je výborná.
Pami
(upraveno)
30. 10. 2012, 18:38
Vyzkouším.
evicela
(upraveno)
27. 10. 2012, 12:09
dělala jsem včera a je tam jen kousíček, je moc dobrá, vláčná, neměla jsem zakysanku, tak jsem dala jeden velký smetanový jogurt Choceňský a
backa
(upraveno)
27. 10. 2012, 14:58
@evicela
Tak to je fajn,že je dobrá i s jogurtem
Pajuna1
(upraveno)
27. 10. 2012, 11:23
Holky, právě dávám do trouby, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
bedyk
(upraveno)
25. 10. 2012, 10:24
Tez jsem pekla s kokosem a je vynikajici, vcera vecer upecena a je tam tretina. Premyslim, ze pouziju toto testo na plech a pridam kousky hrusek. Aby nam dele vydrzela Dekuji
backa
(upraveno)
25. 10. 2012, 10:39
@bedyk
Já děkuji Ivanko
Bylinka1
(upraveno)
23. 10. 2012, 17:02
Hnedka bych ji upekla taky, ale nemám tolik granka -tak až zítra
Bylinka1
(upraveno)
25. 10. 2012, 17:21
@Bylinka1
Tak upečená a už i spapaná -dobrá buchtička, taková vlhká a jak to granko vonělo při pečení .
Zrušený účet
(upraveno)
22. 10. 2012, 19:15
Už ochutnávám, je skvělá Jen jsem neměla oříšky, tak jsem dala kokos Díky moc za recept
backa
(upraveno)
23. 10. 2012, 8:49
@
Děkuji to jsem moc ráda
Zrušený účet
(upraveno)
23. 10. 2012, 16:40
@backa
Dnes kolegům a kolegyním moc chutnala a chtějí po mně recept
backa
(upraveno)
25. 10. 2012, 10:41
@
Díky Martinko ať jde recept do světa
anaba
(upraveno)
22. 10. 2012, 17:11
mám ráda takové rychlovky
backa
(upraveno)
22. 10. 2012, 17:33
@anaba
Když není času nazbyt tak se takový rychlý recept vždycky hodí