(recept
si oblíbilo 68 návštěvníků)
Myslivecké knoflíky
Potřebné ingredience
14dkg másla nebo hery, 7dkg cukru, 7dkg ořechů (já dala vlašské) 18dkg hl.mouky, 1 žloutek
Postup přípravy
z těsta kuličky a vařečkou udělat důlek-upéct a pak do důlku čokoládu (já dala bílou i tmavou) a dle fantazie zapíchnout do neztuhlé čokolády kand.ovoce nebo mandličku .)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Myláček
(upraveno)
15. 12. 2020, 19:17
Upečeno, okamžitě snědeno a jdeme na další várku, celkem tu trojitou dávku chápu, hezké vánoce Katka
KattyV
(upraveno)
10. 12. 2020, 14:59
Téměř každý rok zkouším jeden nový druh cukroví a letos jsem vybrala myslivecké knoflíky. Ty vaše vypadají nádherně.
AndrejV
(upraveno)
12. 12. 2016, 8:37
Už mám hotovo také a jsou super,moc děkuji za receptík a hezké
Vojtula
(upraveno)
16. 12. 2012, 16:28
taky vyzkouším
ingres
(upraveno)
8. 12. 2012, 11:37
Taky bych ráda věděla z kolika várek jsou knoflíky na fotce ??Díííííííííííííííky
Mirka-P
(upraveno)
11. 12. 2012, 14:06
@ingres
ze třech dávek celkem cca 200ks
ingres
(upraveno)
16. 12. 2012, 13:40
@Mirka-P
Moc díky...Dnes budu dělat,tak snad se povede
aseverova
(upraveno)
6. 12. 2012, 12:10
Prosím můžete ještě upřesnit, kolik bude asi z těsta knoflíků? A má se těsto nechat před upečením zaležet? Já budu péct tento rok poprvé tak si nejsem moc jistá Děkuji
Mirka-P
(upraveno)
11. 12. 2012, 14:07
@aseverova
toto množství je ze 3 dávek a je z toho cca 200ks knoflíků (podle velikosti samozřejmě, já dělala celkem malé. Ano, těsto je nejlépe nechat přez noc odležen nebo minimálně 2hodinky, at se Vám podaří
Halmat
(upraveno)
15. 11. 2012, 16:50
Vypadají, že budou hodně dobré Na kolik pečete?Tak na 175°C? Nejspíš je vyzkouším (recept je hodně podobný mým vanilkovým rohlíčkům), je to zase něco jiného i pro oko
Mirka-P
(upraveno)
25. 11. 2012, 22:31
@Halmat
mě rozhodně přesvědčili, jsou křehké a fakt dobré. Ano peču na 175, ale jako každé cukrovíčko hlídat hlídat a hlídat tak přeji úspěch
vlasťulka
(upraveno)
9. 11. 2012, 22:12
žloutek uvařený?
Mirka-P
(upraveno)
10. 11. 2012, 19:28
@vlasťulka
syrový
Kaili
(upraveno)
8. 11. 2012, 11:30
To se mi líbí. Letos to vyzkouším.
Mirka-P
(upraveno)
9. 11. 2012, 21:57
@Kaili
opravdu doporučuji, vloni jsem dělala poprvé a už budu pořád, jsou křehonké a vynikající-recept vyzkoušenný několik let v rodině