Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

broskvovo- rybízová bombička

0.0
broskvovo- rybízová bombička

Potřebné ingredience

TMAVÝ PIŠKOT: 7 vajec, 150 g cukru, 35g kakaa,35g škrobu, 105 g polohr.mouky I:NÁPLŇ: 3 x vanil. pudink, 750 ml mléka, vanilková náplń Dr. Oetker, 125g másla- cukr podle chuti II.NÁPLŇ: 1 x tvaroh, 2x zakys smetana, vanil. cukr a ztužovač III.NÁPLŇ: šlehačka vanilková kompotové broskve, rybíz, marmeláda broskvová

Postup přípravy

TMAVÝ PIŠKOT: vejce si vyšleháme v robotu s cukrem do husté pěny, poté přidáme prosátou mouku, kakao, škrob- solamyl, lehce vmícháme a nalejeme na vymaštěný a moukou posyp. plech - pečeme při 180 C - cca 20 min


na vychladlý korpus namažeme broskvovou marmeládu, poklademe na tenké plátky broskve a natřeme první náplň - pudink si uvaříme- necháme vychladit a pak si připravíme podle návodu vanilkovou náplň Dr. Oetker a spojíme s 125g másla + cukr a vychlazeným pudinkem, vše musí mít stejnou teplotu.

- po natření první nápně, posypeme rybízem(čerstvý, nebo mražený) a natřeme nápň II. ( tvaroh smícháme se zakys. smetanama, přidáme vanil cukr a ztužovač- já používám ten za studena.

- necháme v lednici zatuhnout a pak si vyšleháme - já použila vanilkovou šlehačku, ale může být i normální, nejlépe rostlinná Rama cremefine a natřeme, poté ozdobíme vroubkovanou kartou.

bombičkou jsem to nazvala proto, že jsou řezy opravdu kalorické, ale vynikající- DOBROU CHUŤ

recept je psaný na větší plech

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

darinka30 16. 10. 2012, 17:05
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
sariss 16. 10. 2012, 22:01
@darinka30 (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie