(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
broskvovo- rybízová bombička
![broskvovo- rybízová bombička](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/121015/14/j135142.jpg)
Potřebné ingredience
TMAVÝ PIŠKOT: 7 vajec, 150 g cukru, 35g kakaa,35g škrobu, 105 g polohr.mouky I:NÁPLŇ: 3 x vanil. pudink, 750 ml mléka, vanilková náplń Dr. Oetker, 125g másla- cukr podle chuti II.NÁPLŇ: 1 x tvaroh, 2x zakys smetana, vanil. cukr a ztužovač III.NÁPLŇ: šlehačka vanilková kompotové broskve, rybíz, marmeláda broskvová
Postup přípravy
TMAVÝ PIŠKOT: vejce si vyšleháme v robotu s cukrem do husté pěny, poté přidáme prosátou mouku, kakao, škrob- solamyl, lehce vmícháme a nalejeme na vymaštěný a moukou posyp. plech - pečeme při 180 C - cca 20 min
na vychladlý korpus namažeme broskvovou marmeládu, poklademe na tenké plátky broskve a natřeme první náplň - pudink si uvaříme- necháme vychladit a pak si připravíme podle návodu vanilkovou náplň Dr. Oetker a spojíme s 125g másla + cukr a vychlazeným pudinkem, vše musí mít stejnou teplotu.
- po natření první nápně, posypeme rybízem(čerstvý, nebo mražený) a natřeme nápň II. ( tvaroh smícháme se zakys. smetanama, přidáme vanil cukr a ztužovač- já používám ten za studena.
- necháme v lednici zatuhnout a pak si vyšleháme - já použila vanilkovou šlehačku, ale může být i normální, nejlépe rostlinná Rama cremefine a natřeme, poté ozdobíme vroubkovanou kartou.
bombičkou jsem to nazvala proto, že jsou řezy opravdu kalorické, ale vynikající- DOBROU CHUŤ
recept je psaný na větší plech
na vychladlý korpus namažeme broskvovou marmeládu, poklademe na tenké plátky broskve a natřeme první náplň - pudink si uvaříme- necháme vychladit a pak si připravíme podle návodu vanilkovou náplň Dr. Oetker a spojíme s 125g másla + cukr a vychlazeným pudinkem, vše musí mít stejnou teplotu.
- po natření první nápně, posypeme rybízem(čerstvý, nebo mražený) a natřeme nápň II. ( tvaroh smícháme se zakys. smetanama, přidáme vanil cukr a ztužovač- já používám ten za studena.
- necháme v lednici zatuhnout a pak si vyšleháme - já použila vanilkovou šlehačku, ale může být i normální, nejlépe rostlinná Rama cremefine a natřeme, poté ozdobíme vroubkovanou kartou.
bombičkou jsem to nazvala proto, že jsou řezy opravdu kalorické, ale vynikající- DOBROU CHUŤ
recept je psaný na větší plech
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090816/21/b237480-1250450962.jpg)
darinka30
(upraveno)
16. 10. 2012, 17:05
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120324/20/b395328-1332616456.jpg)
sariss
(upraveno)
16. 10. 2012, 22:01
@darinka30
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)