Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Pečený divočák +++

0.0
Pečený divočák +++

Potřebné ingredience

Maso na malé kousky z divočáka naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli... zelenina -mrkev,petržel,celer... 3cibule na kostičky ,4 stroužky česnek na plátky... bobkový list,nové koření,pepř černý.... lžíce sádla... slanina na kostičky.... voda na podlití masa....

Postup přípravy

Na dno plechu dáme trochu nastrouhané zeleniny, já měla zeleninu s cibulou,česnekem a slaninou vše promíchané v jedné misce ,naskládáme na zeleninu maso opět trošku zeleniny ,koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla.Podlijem vodou a dáme péct na 250°Casi na 1,5hodiny pak stáhneme na 200a dopečem celkem jsem to pekla 2,5 a těstě před dokončením jsem oddělala horní plech a nechla asi 15 minut dopéct .

x

x

x

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišon 5. 4. 2016, 14:44
Vynikající (F) (F) (F)
druna 7. 10. 2012, 9:54
(Y) (Y) (Y)aj my to zboznujeme
Anturka 7. 10. 2012, 9:56
@druna u nás byli dva plechy a oba se (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie