(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ZAPEČENÁ RYBA
Potřebné ingredience
*100-150 g žampiónů *lžička másla *800 g jakýchkoli ryb nebo filé *sůl *pepř *olej *200 ml zakysané smetany *150 g nastrouhaného tvrdého sýra (výborný je uzený) *2 stroužky česneku *mletá sladká i pálivá paprika
Postup přípravy
Očistěte a nakrájejte na plátky žampióny. Osmahněte je na másle a krátce poduste. Naporcujte ryby. Porce osolte, opepřete a z každé strany 3-4 minuty opečte na oleji, pak je naskládejte těsně vedle sebe do zapékací mísy. Rozmíchejte zakysanou smetanu s nastrouhaným sýrem, utřenými stroužky česneku, mletou sladkou i pálivou paprikou, solí a podušenými žampióny. Směs nalijte na ryby, vložte do hodně vyhřáté trouby a zapékejte cca 15 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Šperky TA-JI-TY
(upraveno)
11. 8. 2006, 21:17
Tak jsem našla další recept, který nám chutnal, tak se o něj chci s vámi podělit.