Rugby míč
Potřebné ingredience
mramorový korpus ze dvou dávek,máslovo pudingový krém s čokoládou,mléčný marcipán na potažení Krém: 500 ml mléka,1 puding. prášek, tabulka čoko. na vaření (nebo 2x kaštany,nebo kofila, nebo bílá čokoláda- podle toho jakou barvu krému chcete), 350g-500g másla (podle toho jak "odlehčený" krém chcete:)), 140g-200g cukr moučka Recept na korpus není můj,našla jsem ho kdysi tady na mimibazaru ale je pevnější než ten co běžně dělám a lépe se s ním pracuje u 3D dortů. Korpus: 4 vejce,210g cukr, 250g hladké mouky, 1prášek do pečiva, 100ml vařící vody, 150ml oleje, 2 lžíce kakaa. Postup: žloutky vyšlehat s cukrem a vodou do světlé,husté pěny,přimíchat (teď už stačí ručně) mouku s pr.do.peč, olej a nakonec lehce vmíchat sníh z bílků. 1/3 obarvit kakaem a lžící rozdělovat na plech. Doprostřed plechu s pečicím papírem klademe NA SEBE 2lžíce světlého těsta a 1 lžíci tmavého. Jak se těsto roztíká po plechu,tvoří jakoby mramorový vzor.
Postup přípravy
Tady je z druhé strany :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé