Domácí kandovaná dýně obarvená
Potřebné ingredience
1 kg dýně 500 g cukru potvavinářské barvy červená,zelená žlutá
Postup přípravy
Kandovaná dýně lze použít všude tam, kam se dává kandované ovoce, do koláčů, biskupského chlebíčku, marokánek, domácí čokolády, do štol a vánoček……poslouží rozhodně stejně, ne-li lépe. Je bez všech barviv a chuťově je vynikající.
Nakrájená dýně namočená na 24 hod.v octové vodě
dýně zelená posipaná cukrem s 1 lžičkou potravinářské barvy zelená
dýně zelená posipaná cukrem s 1 lžičkou potravinářské barvy červená
dýně zelená posipaná cukrem s 1 lžičkou potravinářské barvy žlutá
žlutá před sušením
zelená před sušením
červená před sušením
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé