Zobrazit přihlášovací formulář

Zapečená labužnícka omeleta

0.0
Zapečená labužnícka omeleta

Potřebné ingredience

vajicka, krabicka cerstvych zampionov (250g), krabicka cherry rajcat (250g), 100g struhaneho eidamu, 250g slaniny alebo moravskeho udeneho (podla chuti), olej, sol, pepre, vyvar z kocky

Postup přípravy

Nakrajala som si cibulku, zampiony na stvrtiny, cherry rajcata tiez na stvrtiny, slaninku na spalicky.
Cibulku som spolu so slaninou spenila a prazila na oleji, pridala som zampiony a cherry rajcata +posolit a opeprit.
Vsetko som spolu dusila. Vydusenu stavu som zliala lebo mi nechutila, a pridala som vyvar z kocky, ale pozor nie moc, nevarime polievku :). Pockala som kym sa to zacalo varit, ak ste tam priliali vela vyvaru tak ho zlejte.
Zmes som vyliala do sklenenej zapekacej misy, vyklepla som tam vajicka a poriadne premiesala, aby sa vajicka dostali aj na dno misy.
Vrch som posypala struhanym syrom.
Pecte pokial vajicka nebudu poriadne upecene. Kontrolovala som to ze som v strede vzdy vydlickou urobila dieru, ked boli vajicka neupecene tak som ju zase zaplacla..

Nakoniec som zistila, ze to paradne drzi pokope, tak som chytila tanier na misku a vyklopila som to a vyzeralo to ako kolac :) Chutilo vyborne a navsteva bola velmi spokojna :) Chlieb ku tomu je paradny a nejaka ta zeleninova obloha

z vrchu

z boku

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie