(recept
si oblíbilo 59 návštěvníků)
Králík na zelí
Potřebné ingredience
králík, kysané zelí, slanina, česnek, sůl, kmín, grilovací koření
Postup přípravy
Pekáč vytřeme slaninou a vsypeme do něj kysané zelí. Posypeme kmínem, česnekem a slaninou nakrájenými na kousky. Králíka naporcujeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Poklademe na zelí, posypeme grilovacím kořením, zalijeme trochou vody a pečeme asi 90 min. při 180 st. Ke konci pečení odklopíme, přeléváme výpekem a necháme zezlátnout. Podáváme s vařenými bramborami. Dobrou chuť!
Naporcovaného, osoleného a prošpikovaného králíka poklademe na zelí.
Posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a dáme upéct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DanušaP
(upraveno)
30. 5. 2016, 11:54
já takhle dělám kuřecí pačmáky a brknédlem, tohle jídlo fakt nemá chybu
krišon
(upraveno)
9. 4. 2016, 8:32
Přidala jsem kousek uzeného bůčku a udělala chlupatý knedlík, boule za ušima
DanušaP
(upraveno)
30. 5. 2016, 11:54
@krišon
to muselo bejt žrádýlko
miraka
(upraveno)
29. 5. 2016, 22:35
@krišon
laskonka333
(upraveno)
15. 12. 2013, 18:09
Stiboga
(upraveno)
14. 4. 2013, 23:19
Výborné, všichni jsme se olizovali až za ušima! Děkujeme za výborný receptík!
miraka
(upraveno)
17. 4. 2013, 21:17
@Stiboga
Není nad to dobře se najíst
jituleJ
(upraveno)
1. 10. 2012, 20:51
já takhle dělám kuře a podávám s knedlíkem je to namka
miraka
(upraveno)
1. 10. 2012, 21:19
@jituleJ
I s kuřetem už jsem to zkoušela