(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zapečené bramborové noky s rajčatovou omáčkou a slaninou
Potřebné ingredience
slanina nakrájená na kostičky, bramborové noky krájená rajčata bezalka nastrouhaný sýr cibulka
Postup přípravy
opět recept na kterém není nic složitého ani to není nějaký převratný objev. Ale chuťově je to moc dobré a třeba se někdo inspiruje.
Na pánvičce osmahnu cibulku a slaninu. Poté přidám sekaná rajčata a bazalku krátce nechám povařit na pánvičce. Mezitím uvařím bramborové noky dle návodu (noky kupuji nedělám domácí). Připravím si zapékací mísu do ní dám noky zaleju omáčkou posypu strouhaným sýrem a nechám v troubě zapéct
Na pánvičce osmahnu cibulku a slaninu. Poté přidám sekaná rajčata a bazalku krátce nechám povařit na pánvičce. Mezitím uvařím bramborové noky dle návodu (noky kupuji nedělám domácí). Připravím si zapékací mísu do ní dám noky zaleju omáčkou posypu strouhaným sýrem a nechám v troubě zapéct
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé