Zobrazit přihlášovací formulář

Játrová polévka s vločkami

0.0
Játrová polévka s vločkami

Potřebné ingredience

Jedno balení kuřecích jater, cibule, česnek, sul, pepř, zelenina do polévky, vajíčko, droždí, hrst vloček.

Postup přípravy

Tato polévka je tak úžasná, že se musím podělit. Chutná i dětem.
Játra s cibulí a stroužkem česneku dejte vařit. Stačí tak hodinu, pak osolte a vyndejte játra. Když tam pár kousků necháte, nic se neděje. Játra očistěte a nakrájejte. Vložte do mixeru, já používám ponorný s nástavcem na sekáček. Játra umixujte, přijdejte hrst vloček (je dobré předem propláchnout nebo namočit). Potom přidejte špetku droždí (takový větší růžek z kostky) a vajíčko. Rozmixujte a vznikne takové blátičko. Do vývaru přidejte zeleninu a když je skoro hotová začněte kapat játrovou zavářku. V zavářce není cítit klasická chut jater a tak chutná i dětem. Dobrou chut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie