(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Jitrocelová šťáva
Potřebné ingredience
2 hrsti jitrocele, 1 litr vody, 60 dg cukru
Postup přípravy
Jitrocel povařit asi 3 minuty v 1 litru vody a nechat do druhého dne louhovat. Pak přecedit a pořádně vymačkat šťávu z těch listů. Přidat cukr a zahřívat, ale ne do úplného varu. Pak nalít do sklenic. Je to opravdu výborná šťáva a nejlepší je přidat ještě vymačkaný citrón.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vendulin1
(upraveno)
12. 6. 2017, 9:16
Dobrý den chtěla bych se zeptat je to šťáva která se pak ředí vodou jako limča . Děkuji Katka
nahlásit