Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 855 návštěvníků)

Plněná roláda z mletého masa (opět něco jednoduchého, rychlého a bez mázání nádobí :-))!

0.0
Plněná roláda z mletého masa (opět něco jednoduchého, rychlého a bez mázání nádobí :-))!

Potřebné ingredience

mleté maso, alespoň tři druhy salámu (já dávám: šunku 20dkg, salám se zeleninou 20dkg a anglickou slaninu 15 dkg), červenou a žlutou papriku nivu hořčici a někdy přidávám i párek

Postup přípravy

Mleté maso si ochuťte, jak jste zvyklé. Já přidávám rohlík trochu namočený v mléce (nyní jsem vyzkoušela místo rohlíku strouhanku a řekla bych, že je to lepší !), dvě vejce, malou na drobno nakrájenou cibuli, česnekové grilovací koření a sůl.
Připravené maso si rozprostřete na alobal potřený olejem (cca 1 cm), potřeme hořčicí a poklademe salámem, šunkou, slaninou, paprikami a nivou.
Zabalíme, položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme. Před dopečením roztrhneme nahoře alobal a necháme povrch zezlátnout.
Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, jako já (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Foto hotového přidám zítra poobědě. Tuto roládu si připravuji do lednice den dopředu.

Rozprostřené maso na alobalu potřeném olejem a potřené hořčicí.....

Připravené na zabalení......

.....z blízka...

.....a balíme.....

.....a balíme...

.....a balíme....

A teď už jenom celé zabalit do alobalu. Povrch potřete trochu olejem, půjde to potom lépe rozbalit.

....hotovo! Podlijeme vodou a dáme péct. Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, jako já (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Hotové, upečené.

Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bedla7 25. 4. 2019, 11:38
(Y) (Y) (Y) asi bude v sobotu k obědu
krišon 30. 8. 2016, 16:53
I studené je výborné (clamp)
nekup to 20. 5. 2016, 16:01
mňam (F)
ani 13. 5. 2016, 23:52
vyzerá to moc lákavě (Y)
srneckova 13. 5. 2016, 14:46
to musím vyzkoušet (Y) (Y) (Y) (Y)
anaba 12. 5. 2016, 15:20
vyzkouším.. (Y)
lenule11111 12. 5. 2016, 9:10
Pekla jsem o víkendu a musím říct že fakt výborný. Je to lépe ochucené díky té naplně-salám,sýr,slanina,paprika. Moc jsme si pošmákly (Y) zařadila jsem mezi naše oblíbená jídla. (clamp)
JanaKov2 12. 5. 2016, 9:06
Děkuji za recept (Y), vyzkouším příští víkend a upeču ji na chalupu (clamp) (clamp) (clamp). Mňam :-) (flower) (hello)
P.A.V.L.A 28. 8. 2015, 21:06
(Y) (Y) (Y)
katarina53 28. 8. 2015, 20:36
Táto roláda je naozaj výborná. (clamp) (clamp) (clamp)
marsi-28 28. 8. 2015, 17:33
Dnes jsem pekla k obědu,Vééééééliký úspěch. (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
Ninouš 26. 8. 2015, 12:44
Tak jsem včera pekla k obědu a (Y) (Y) (Y).Manžel ji měl k večeři studenou a mohl se ujíst. |:o) Díky za recept,určitě nedělám naposled!!! (clamp)
mumlina 23. 8. 2015, 20:51
vyzkouším
scarlet1 23. 8. 2015, 12:21
Dobrý den, Lucko kroužím kolem Vašich fantastických roládkách už delší dobu, ale vždy to odložím, protože mám pocit, že to tak jak Vy nebudu mít ani náhodou. Zas tak šikovná tedy nejsem, přiznám se. Ale už ji budu muset udělat, protože mi synek nedávno řek, že mu roládu slibuju už jak dlouho a nic. Tak mám špatné svědomí. Jen mi prosím poraďte, omlouvám se za tak blbý dotaz, ale nejsem jaksi zvyklá péct v alobalu, jen letní a zimní balíček, ale tam nic nepodlévám. Tam to uzavřu a konec. Prosím to podlévám uzavřené na pekáči, nebo to i před pečením nějak rozdělám a podliju a pak teprve uzavřu? Prosím poraďte. V týdnu, nebo nejpozděj příští víkend ji stopro udělám a pak napíšu jak jsem dopadla. No, snad z toho něco stvořím, (F) (F)
bleška 55 9. 9. 2014, 11:31
Již jsem dělala několikrát a je výborná i studená na podání, když je doma nějaká oslava. Jana (hello) (hello)
kellystova 9. 9. 2014, 11:04
Dnes jsem vyzkoušela (Y). Díky za recept, byla to mňamka (clamp) (clamp) (clamp)
Cica002 31. 7. 2014, 11:56
Dobrý den, poraďte mi, prosím, někdo kolik mletého masa ? *-) A taky na kolik stupňů a cca jak dlouho péct ? :^) Recept se mi moc líbí, ale nikdy jsem nic podobného nepekla, tak nemám zkušenosti. Předem děkuji ,-)
DanušaP 31. 7. 2014, 15:23
@Cica002 půl kila na jednu šišku... péct tak 180 - 200, podle trouby, asi půl hodiny až 40 minut zabalené, pak alobal trhnout, aby byla na mase kůrčička a dalších asi tak 20 minut dopéct
Cica002 31. 7. 2014, 21:47
@DanušaP Mockrát děkuji (L) Zítra nakoupím suroviny a o víkendu se na roládu vrhnu.
laskonka333 31. 7. 2014, 11:21
(Y) (Y)
mobydick 30. 7. 2014, 19:37
(Y) (Y) (Y) Dekuju!
SONULKA 18. 11. 2013, 10:54
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie