Zobrazit přihlášovací formulář

Pro snachu k narozeninám

0.0
Pro snachu k narozeninám

Potřebné ingredience

Korpus podle Libušky s majonézou,kávový krém,meruňkový džem a ananas. Pravý marcipán a ozdoby z W1.

Postup přípravy

Nevyfotila jsem ho na dečce už jsem to nestihla.Já nevím,proč to mám takové kostrbaté,jestli proto,že jsem ho dělala v jeden den a nesedl si ještě, nebo co!!?

To vykrajování mě dalo ,třesou se mi ruce ,je to piplačka líp mi to už nešlo.
Red velevet
na korpus-250g hladké mouky,1/2 lžičky soli,1lžička kakaa,120g změklého másla,140g cukru krupice,2velká vejce,240ml podmáslí,1lžíce červeného potravinářského barviva-gelového,1lžička octa,1lžička jedlé sody... na krém-šlehačka,cukr moučka,mascarpone-nebo levnější variantou pomazánkové máslo...
na korpus-250g hladké mouky,1/2 lžičky soli,1lžička kakaa,120g změklého másla,140g cukru krupice,2velká vejce,240ml podmáslí,1lžíce červeného potravinářského barviva-gelového,1lžička octa,1lžička jedlé sody... na krém-šlehačka,cukr moučka,mascarpone-nebo levnější variantou pomazánkové máslo...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

blanuse 10. 10. 2012, 20:55
(clamp) (^) (clamp) (^) (clamp)
backa 11. 10. 2012, 7:20
@blanuse Děkuji Blani (L)
gonzar 22. 9. 2012, 15:00
Táni, krásný, originální (^) Moc se mi líbí. (Y) (Y) (Y) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) Táni, omazáváš boky dortu punčovinou? Tím se to pěkně srovná. (hello) (hello)
backa 22. 9. 2012, 18:56
@gonzar Děkuji Alenko,za pochvalu (L)neobmazávám boky punčovinou,to mě nikdy nenapadlo a ani mi to nikdo neporadil *-)Děkuji za radu ,tak příště.A já pořád proč to ostatní nemaj, jen já? :-@ (L) (hello)
maruška 21. 9. 2012, 14:16
(Y) chtěla bych být Vaše snacha ,-) (F) |:o)
backa 21. 9. 2012, 17:13
@maruška ,-)Děkujíí (K)bylo by mi potěšením (L) (hello)
maruška 21. 9. 2012, 22:25
@backa ,-) nj,ale uz nemate zadneho volneho syna :´( ,-) (L) hezky vecer
chalupnicka 21. 9. 2012, 13:28
moc pěkné (clamp) |:o) (clamp) |:o)
backa 22. 9. 2012, 18:57
@chalupnicka Děkuji Ali (L) (K) (hello)
Zuzikk 15. 9. 2012, 12:02
Pěkný kousek (Y) kostrbaté bych řekla že to je protože to není úplně srovnané a zahlezené krémem vyhlazené a ještě to taky pěkně zamaskuje silnější potah hmoty, neprosvítá a pěkně to maskuje. ale jinak je fajn:o)
backa 16. 9. 2012, 9:15
@Zuzikk Díky Zuzko,,krému bylo dost,ale spíš as ten i silnější potah *-)díky (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie