Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

KUŘECÍ MINUTKA S JAVOROVÝM SIRUPEM A JABLKY

0.0
KUŘECÍ MINUTKA S JAVOROVÝM SIRUPEM A JABLKY

Potřebné ingredience

kuřecí maso(prsa,nebo vykoštěná stehna-jsou šťavnatější,
1 větší jablko,
kari,javorový sirup(nebo med),smetana,olej,
příloha kus-kus

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky,orestujeme na oleji,osolíme,přidáme asi 2 polévkové lžíce javorového sirupu,kari a podlijeme(lehce,ne moc).Maso podusíme do měkka,přidáme na kostičky nakrájené jablko a zalijeme smetanou,kterou necháme lehce vydusit.
Podáváme s kuskusem.
JE TO VÝTEČNÉ A VELMI RYCHLÉ!!!!!!!!!!!!MANŽEL NEMÁ RÁD,KDYŽ SE MASO DĚLÁ NA SLADKO,ALE TENTOKRÁT SE MU DĚLALI BOULE ZA UŠIMA.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

radostznakupu 9. 2. 2008, 11:50
dnes jsem udělala k obědu tento recept, ale aby nebyl tak kalorický tak s obměnou - nedala jsem vůbec javorový sirup ani med, dala jsem místo toho dvě jablíčka, a krásně jídlo osladily, takže pokud nemáte jen kyseláče, tak se nebojte, stačí neoslazené, a místo smetany jsem dala odtučněné mléko, jen trochu, a také se krásně vyvařilo, přílohu jsem podle receptu vařila kuskus, ale pro příště zkusím rýži - takto bylo celé jídlo žluté takže opticky nepestré, jinak ale faaakt mňamka !!!!!!!!! ještě bych dodala, že jsem jídlo začla vařit jako jsem zvyklá obvykle, ale fakt bylo hrozně rychle hotové, takže je vhodné i pro nás maminy, které se musíme přes den věnovat dětem a nemáme čas vyvařovat hodiny :-) doporučuji :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie