Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Ještě jedna klasika

0.0
Ještě jedna klasika

Potřebné ingredience

Jen pro inspiraci

Postup přípravy

Polité růžovou a tmavou čokoládou(aby se polevy nespojily je mezi nima položený marcipán vyválený do tenkého válečku,takový obrys srdce a pak je na tom naťupaný máslový krám aby to nebylo vidět).
Když mi čokoláda nehezky zatuhne a je křivá tak to spravuji tak že to ofénuji z dálky fénem (teplým vzduchem,je potřeba opatrně vyzkoušet) a ona se na povrchu začne rozpoštět a je hladší,samozřejmě dort ještě nesmí být ozdobený krémem. Je to jen má amatérská rada.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Inka82 16. 4. 2008, 12:19
Ten je tak krásnej a něžnej!!!! (Y) Obdivuju vaše krémové bobíky jeden jak druhej (clamp)
babuša 8. 2. 2008, 14:11
(clamp) (^) (F) (zajic) (flower) (F) nádhera, mňam, mňam (flower)
andforka 8. 2. 2008, 14:05
kraaaasnyyyyy (Y) :-) (clamp) (clamp)
Mončjatko 8. 2. 2008, 14:02
(Y) (clamp) (^) |:o)
MAMEMIMOMU 8. 2. 2008, 13:42
Moc pěkný, jste šikulka (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
jaxa 8. 2. 2008, 13:27
Jééé, tak to je opravdu nádherná klasika!!! (^) (Y) (clamp) A jeden dotaz - ona se prodává i růžová čokoláda? Nebo jste obarvila něčím bílou čoko? *-) (F)
PavčaL 8. 2. 2008, 14:18
@jaxa Děkuji všem za komentíky (L) (L) (L).U nás se v cukrárně prodává i růžová čokoláda v takových penízkách,není sice nic moc je taková tuková,ale vypadá docela hezky na dortu.Ale myslím že jde obarvit i normální z bílé čokolády. (L) (L) (L)
aero-orion 8. 2. 2008, 13:23
Je nádherný Pavli (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (F) (F) (F)
helulka 8. 2. 2008, 13:22
Je překrásný. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Můžu se zeptat na tu růžovou čokoládu, jakou myslíte? :-$ Dortík se Vám moc moc povedl, jste hračička,co? Hezký den přeje Helen
M-kocurek 8. 2. 2008, 13:16
Tak ten je!!! (Y) (clamp) A super tip, jak na čokoládu, určitě někdy vyzkouším! (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie